Programul Rabla Plus un mare Plus pentru cei interesați de o nouă mașină

Flamicom, concesionarul Dacia și Renault din Râmnicu Vâlcea continuă programul RABLA Plus.

Chiar dacă tichetele RABLA pentur vehicule pe combustie s-au epuizat în doar 3 ore, bugetul alocat în acest an al Programului Rabla Clasic 2024 fiind de 300 de milioane de lei, pentru Programul Rabla Plus bugetul este de 1 miliard de lei, potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Programul RABLA plus este valabil pentru persoane fizice, juridice sau UAT-uri.

Este bine să reținem că viitorul european al vehiculelor se îndreaptă spre zona de vehicule electrice, deci decizia de a face o astfel de achiziție se va dovedi oricum una corectă încă de acum.

Ce trebuie să știți despre condițiile programului RABLA plus?

În cadrul Rabla Plus, Etapa I se va derula în perioada 19 martie – 19 aprilie 2024, pentru persoane juridice fiind disponibilă suma de 140 de milioane de lei, o sumă similară fiind alocată şi pentru UAT-uri şi instituţii publice, respectiv 140 de milioane de lei. Etapa I pentru persoane fizice este deschisă în perioada 19 martie – 18 august 2024, iar fondurile disponibile sunt de 420 de milioane de lei. Etapa a II-a a Rabla Plus se va derula în perioada 19 august – 19 septembrie 2024, persoanele juridice având la dispoziţie 60 de milioane de lei, iar UAT-urile şi instituţiile publice tot 60 de milioane de lei.

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică, cu pilă de combustie cu hidrogen sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete:

a) 25.500 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau a unui autovehicul nou cu pilă de combustie cu hidrogen, exceptând motocicleta;

b) 13.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid, exceptând motocicleta, care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP;

c) 13.000 lei pentru achiziționarea unei motociclete electrice.

Un exemplu de calcul – valoare maximă finanțată: la achiziția unei mașini 100% electrice și casarea unui autoturism vechi, suma totală maximă de care se poate beneficia este de 25.500 lei.

Concesionarul Dacia din Râmnicu Vâlcea oferă 50 Euro cadou clienților

Flamicom, concesionarul Dacia din Râmnicu Vâlcea vine cu o ofertă care s-ar putea să vă ofere un impuls în alegerea unui model din gama Dacia.

Dealerul auto oferă un voucher cadou în valoare de 50 euro care se poate folosi de către clienții care plătesc avansul pentru un nou model Dacia până la începutul verii, atât pentru achiziția de accesorii dorite precum :preșuri, cameră de mers înapoi, cameră de bord, senzori perimetrici, etc. elemente decorative de exterior precum cârlig tractare, antenă tip aripioară rechin, bare, suport bicilete, capace roți, cât și pentru manopera aferentă montării acestora.

Dacă ținem cont de faptul că prețul standard de pornire al unei mașini este fără accesoriile dorite, oferta se dovedește una promițătoare, ținând cont că foarte puțini dealeri auto sunt dispuși să ofere extra beneficii clienților atunci când vine vorba de achiziția unui vehicul. Oferta este valabilă pentru orice tip de achiziție, indiferent că vorbim de persoane fizice sau juridice și indiferent dacă achiziția se face prin programe precum Rabla, Trade In sau Dacia Finance.

Reprezentanța Flamicom/Dacia din Râmnicu Vâlcea o găsiți în strada Barajului nr. 10.