Trupa Antract aniversează alături de Vâlceni cu nume grele ale muzicii românești și alegând brandurile auto Dacia și Renault de la Flamicom ca parteneri auto motion ai evenimentului!

Dacă încă nu ți-ai luat bilet, atunci îți recomandăm să faci asta destul de repede! Este un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi și este vorba despre Concertul aniversar ANTRACT “Trebuie să crezi”

Notorietatea și aprecierea de care dă dovadă trupa Antract atinge un nou nivel, unul aniversar, care aduce în Vâlcea nume care au scris și încă scriu istorie în muzica românească. Din apreciere pentru acestă trupă extraordinară, numeroase vedete au dorit să se alăture evenimentului.

Concertul aniversar din 16 mai de la Casa Sindicatelor din Rm. Vâlcea va aduce în fața publicului trupa ANTRACT și invitații săi, în cadrul unui eveniment special.

Intitulat “Trebuie să crezi”, evenimentul va transmite mesajul de îndemn către generațiile noi de artiști să creadă în visul lor.

Grupul, înființat de Bobiță Cătușanu (foto) pe când avea doar 14 ani, s-a maturizat mult din punct de vedere artistic, a acumulat o bogată experiență muzicală, dobândită de-a lungul timpului în nenumăratele concerte susținute în întreagă țară și prin piesele care au cucerit topurile radio și tv, dar fără să-și uite rădăcinile, motiv pentru care, la aniversarea a 30 de ani, Antract alege să petreacă tot alături de Vâlcenii săi.

Pe scenă, alături de trupa ANTRACT, vor fi prezenți artiști celebri, recunoscuți la nivel național, și un număr impresionant de tineri instrumentiști din generația tânără. Cu toții vor interpreta creațiile muzicale ale formației ANTRACT.

Invitați:

Dan Bittman (Holograf), Adi “Baciu” Igrișan și Tavi Pilan (Cargo), Radu Almășan (Bosquito), Alexandra Ungureanu, Cornel Ilie (Vank), Cristian Hrubaru (Rock FM), Alexandra Căpitănescu, Sabin Penea, Fernando Drăgănici, Cristian Iordan.

Partenerii evenimentului: Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

Sponsor auto motion – Flamicom (concesionar Dacia & Renault)

Bilete pot fi procurate de pe www.ambilet.ro

Ora acces: 19:30

Locatie: Casa de Cultura a Sindicatelor Rm.Valcea