Noul Duster! Testează-l la Flamicom și poți câștiga o vacanță pentru toată familia sau kit-uri de drumeție

Cel mai așteptat model Dacia este în premieră în Vâlcea, exclusiv la Flamicom în strada Barajului nr.10.

TESTEAZĂ-L LA FLAMICOM ȘI POȚI PLECA CU EL ÎN VACANȚĂ!

Noul Duster este aici! Fii printre primii care îl conduc!

Înscrie-te pentru un test drive cu Noul Duster în perioada 27 mai- 16 iunie și poți pleca în vacanță cu Noul Duster sau poți câștiga unul din cele 40 de kit-uri pentru drumeție. Perioada de desfășurare a teste drive-urilor este între 7-30 iunie. Premiile se acordă prin tragere la sorți. Poți câștiga o vacanță de 4 zile cu Noul Duster pentru 4 persoane (o familie) cu toate cheltuielile incluse (benzină, cazare, masă) sau unul din cele 40 de kit-uri Dacia pentru vacanță: jachetă+șapcă+rucsac. Înscrie-te, tetestează, câștigă cu Flamicom!

Ai ocazia de fi unul dintre puținii oameni care vor putea să conducă acest model extrem de lăudat și apreciat de către presa de specialitate.

Pentru înscriere la test drive poți accesa pagina https://www.flamicom.ro/dacia/dacia-programeaza-test-drive sau prin mesaj privat pe pagina de facebook – Flamicom

Deși modelul poate fi comandat încă din luna martie și primele comenzi vor fi livrate începând cu acestă vară, acum este ocazia pentru doritori și curioși să testeze acest nou model emblematic al Dacia.

Prezentat în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, Noul Duster poate fi comandat începând cu data de 20 martie în toate showroom-urile mărcii din România.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, Extreme și Journey, disponibile la același preț.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare: ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V, și HYBRID 140 (prezent deja pe modelul Jogger), cuplat cu o cutie de viteze automată.

Prețurile încep de la 18.800 Euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și 26.650 Euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.