Spectaculosul Renault Rafale este disponibil! Îl poți comanda la Flamicom.

Renault a anunțat deschiderea comenzilor pentru noul SUV de clasă D Rafale, în variantele cu sistem de propulsie care dezvoltă 200 CP. Acesta poate fi comandat la concesionarul din Vâlcea Renault-Flamicom.

Reprezentând un vârf de gamă al mărcii franceze, modelul este comercializat, deocamdată, în două niveluri de echipare – Techno și Esprit Alpine – ambele dotate cu un sistem de propulsie hibrid care dezvoltă 200 CP.

Rafale E-Tech full hybrid are 4,71 metri lungime, 1,86 metri lățime și 1,61 metri înălțime și este construit pe platforma CMF-CD. Proporțiile sale ideale și personalitatea puternică împing plăcerea de a conduce la niveluri superioare.  Un model extrem de comod și de care pasagerii se vor bucura, deoarece în partea din spate are o rază a genunchiului de 302 mm și spațiu pentru cap de 880 mm – în ciuda siluetei coupé a vehiculului.

O caracteristică de ultimă generație este plafonul panoramic Solarbay®  care utilizează tehnologia PDLC (Polymer Dispersed Liquid Cristal) pentru a deveni opac sau transparent la cerere, prin Google Assistant sau un comutator.

Sistemul de propulsie de 200 cp al Renault Rafale, combinat cu o cutie multimodală, plasează autonomia mașinii la capătul superior al segmentului (până la 1.100 km)

Cele două versiuni disponibile pentru comandă în prezent, au prețuri de bază, cu TVA, de 39.900 Euro – echiparea Techno, și 44.400 de euro – Esprit Alpine. Primele livrări către clienți ale acestora vor începe în toamna 2024.

Conform oficialilor Renault, versiunea de înaltă performanță anunțată în luna mai, E-Tech 4×4, care pune la dispoziția șoferului 300 CP, va putea fi comandată către finalul anului 2024.