Ocazie! Cu ce super-prețuri poți cumpăra un model Dacia de la Flamicom, la început de toamnă.

 Doar 109 euro pe lună este rata pentru cel mai dorit model!!!

Toamna aduce și prețuri speciale pentru modelele Dacia preferate. Dacă îți dorești o nouă mașină apreciată pentru fiabilitate și consum redus, atunci, un model Dacia răspunde cu brio acestor cerințe. Ofertele de sezon aduc astfel și opțiuni speciale de finațare cât și prețuri mult mai bune decât în altă perioadă din an, așa că profită de prețurile și dotările modelelor de mai jos.

Duster

Noul Duster, vedeta mașinilor din țara noastră păstrează prețul de pornire în versiunea standard de la 17.300 Euro și o rată începând pentru versiunea ESSENTIAL de la 169 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Credit. Versiunea Essential beneficiază de dotări precum:  aer conditionat cu reglare manuala, geamuri electrice fata cu impuls, media control și cruise control. Tot la Duster menționăm că acesta este disponibil acum pentru comenzi și în versiunea full-hybrid benzina+electric, astfel poți conduce în modul 100 % electric până la 80% din timp.

Spring

Dacă tot eram la capitolul propulsie electrică atunci amintim faptul că există disponibilă noua versiunea a Dacia Spring. Întrucât există în continuare tichete pentru programul Rabla Plus, prețul de pornire pentru versiunea Essential este de doar 10.990 Euro și o rată lunară de 109 Euro dacă mașina este achiziționată prin Rabla Plus și Dacia Credit. Ca dotări se remarcă în versiunea standard prin închidere centralizată cu telecomanda pe cheie; asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici); geamuri electrice față; cablu de încărcare Mode 3 (AC); asistență la menținerea benzii de rulare.

Jogger

Modelul Dacia ideal pentru familii sau echipe de afaceri are un preț de pornire

de la 16.390€ (TVA INCLUS)* și rată de 159 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Credit.

Discutăm aici de modelul JOGGER ESSENTIAL ECO-G 100 (5 LOCURI) și în acest cost beneficiați de sistem de asistență la păstrarea benzii de circulație; aer condiționat manual; sistem de recunoaștere limite de viteză; senzori pentru mersul cu spatele; Jante 16″; fază scurtă Eco Led.

De reținut este faptul că Jogger este disponibil și în versiunea full hybrid, la un cost suplimentar, dar chiar și așa avantajos.

Sandero Stepway Expression

Stepway în versiunea Expression vine în această perioadă cu un cost de pornire de la 14.200€ (TVA INCLUS)* și o rată de la 149 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Credit, iar ca dotări se remarcă în standard cu aer conditionat cu reglaj manual, sistem de avertizare in cazul depasirii vitezei legale, asistenta pentru pastrarea benzii de circulatie, bare de pavilion modulabile.

Sandero Stepway Essential

SANDERO STEPWAY ESSENTIAL TCE 90 începe de la un preț de 13.000€ (TVA INCLUS)* și o rată de la 139 EUR/lună** (TVA inclus). Ca dotări se remarcă prin senzori fata & spate, camera video marsarier pentru asistenta la parcare, aer conditionat cu reglaj automat, card maini libere.

Logan

Celebrul model Dacia Logan vine în versiunea Essential cu un cost de pornire de doar 12.200€ (TVA INCLUS)* cu rată de la 129 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Credit

La nivel de echipamente în acestă versiune, atunci menționăm: aer condiționat manual; senzori de parcare spate; computer de bord; Media Control; asistență la păstrarea benzii de circulație; ABS & ESP.

Dacă vă doriți unul din modelele de mai sus, atunci sunteți invitați la Flamicom în Râmnicu Vâlcea, strada Barajului nr. 10

  • Vă rugăm să rețineți că prețurile pot suferi modificări de la momentul publicării acestui articol!

www.flamicom.ro