Cel mai dorit Logan! Model de colecție! Preț super și rată de doar 129 euro! Logan XX, de la Flamicom.

Dacia sărbătorește două decenii de la vânzarea primei generații Logan prin lansarea unei serii limitate aniversare, denumită XX!

Dacia sărbătorește două decenii de la vânzarea primei generații Logan prin lansarea unei serii limitate aniversare, care poartă elemente naționale clasice precum coloana infinitului și motive populare tradiționale.

Dacia a lansat Logan XX, într-o ediție specială limitată, pentru a sărbători 20 de ani de la fabricarea primului model. Alegerea cifrelor romane XX este lait motivul grafic al acestei ediții limitate, în timp ce forma stilizată evocă modelul repetitiv din „Coloana Infinitului” a lui Constantin Brâncuși, transmit cei de la Dacia.

Tema celor 20 de ani se regăsește și la interior, pe consola centrală și pe pragurile ușilor față, precum și sub forma unui element decorativ dispus pe spătarele scaunelor din față.

Dacia arată că sunt disponibile trei nuanțe de caroserie: Arctic White, Cedar Green și Schiste Grey. În plus, va fi disponibilă opțiunea unei caroserii vopsite bi-ton, cu plafonul de culoare neagră, o premieră în gama Dacia.

Jantele din aliaj Randia, carcasele oglinzilor retrovizoare de culoare neagră și antena de tip coadă de rechin completează ansamblul elementelor exterioare specifice noii serii limitate.

Modelul aniversar Logan XX vine luna aceasta cu un preț de pornire de doar 14.100 de euro (tva inclus) și rata de 129 euro/lună (tva inclus) pentru varianta Eco-G 100.

Echipamente incluse: 

  • Ediție limitată, aniversară, complet echipată;
  • Elemente de design XX la exterior și interior;
  • Elemente de siguranță activă și pasivă la standard GSR2;
  • Culoare duală cu plafon de culoare neagră, în opțiune.

Logan XX poate fi comandat la Flamicom Vâlcea, în strada Barajului nr. 10.